رویدادی برای تحکیم کانونی‌ترین جامعه ایرانی | نخستین آیین اختتامیه «روشنا» همراه با تجلیل از فعالان حوزه خانواده در مشهد برگزار شد سیامک انصاری و مهران غفوریان با اجرای یک رئالیتی شو به نمایش خانگی می‌آیند فیلمی درباره قتل داریوش مهرجویی در حال تولید است ۵ فیلم سینمایی جدید، پروانه ساخت گرفتند یک رمان بلژیکی الهام‌بخش انیمیشن ایرانی شد چهاردهمین جشنواره پویانمایی تهران فراخوان داد «پنج»؛ اثر جدید محمود دولت‌آبادی منتشر شد «مجید صالحی» بازیگر «حضرت اجل» شد معرفی مدیران ۲ بخش جشنواره تئاتر فجر سیدجواد هاشمی و حسین رفیعی در مسابقه تلویزیونی «دو نقطه» + زمان پخش خبر لغو کنسرت‌ها در برج میلاد تکذیب شد فیلم داستانی «سکوت موکل» مقابل دوربین رفت وضعیت اجرای تئاترهای مشهد در ایام فاطمیه انتشار فراخوان دهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار رقابت فیلم‌های ایرانی در جشنواره «او‌های» کالیفرنیا آقای جوان! دوستی شما، دوستی خاله خرسه است
سرخط خبرها

داستانی از همبستگی زنان در بحران | «خانم‌های این خانه» منتشر شد

  • کد خبر: ۳۶۵۳۰۷
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۵
داستانی از همبستگی زنان در بحران | «خانم‌های این خانه» منتشر شد
نشر سوره مهر با انتشار «خانم‌های این خانه»، بخش‌هایی از تجربه ملموس زنان در میدان پشتیبانی از خانواده‌های جنگی را در قالب داستانی زنده عرضه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، کتاب «خانم‌های این خانه» اثر عاطفه طالب‌پور از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شد. این کتاب روایت داستانی زندگی زینب بابایی امیری و دخترانش است. آنها در روز‌های پیش از انقلاب به فعالیت‌های انقلابی پرداخته و در دوره پیروزی انقلاب نیز با جهاد سازندگی و دیگر سازمان‌های انقلابی همکاری داشته‌اند. همچنین با وقوع جنگ تحمیلی، این خانواده تلاش‌های مضاعفی درخصوص حمایت از رزمنده‌ها و خانواده‌های جنگ‌زده‌ای که به شهر بجنورد می‌آمدند، داشتند.

«خانم‌های این خانه» روایت داستانی فداکاری‌ها و تلاش‌های زنانی است که پای عقیده‌شان ایستادند.نویسنده این اثر در مقدمه کتاب به مسیر تألیف و انتشار آن اشاره کرده و از سختی‌های انجام مصاحبه با افراد اصلی کتاب مانند زینب بابایی امیری سخن گفته است؛ چراکه این بانوی مجاهد، در سال ۱۳۹۷ از دنیا رفت و ادامه کار چندماهی دچار اختلال شد و پس آن، طالب‌پور با گذر از چالش‌های روحی دیگر که برای خانواده‌اش رخ داد، گفت‌و‌گو با دختران زنده‌یاد بابایی را ادامه داد و برای دیدن هر کدام از آنها سفر کرد و در نهایت این اثر پس از چندین‌سال تلاش به ثمر نشست و منتشر شد.

بخشی از متن کتاب «خانم‌های این خانه»:یک گوشمان به رادیو بود یکی هم به دهان حاج‌آقا مهمان‌نواز. هر روز راهپیمایی بودیم، هر روزم زیادتر مشدیم. اما یه عده بودن که خودشانِ تو صف مردم جا مکردن. همون مرده که رادیومانِ گرفت نداد چهار پنج تا پسر داشت با یک دختر. طفل معصوم هم‌مدرسه همین دخترای من بود؛ چند بارم آمده بود خانه ما. همین بچه رِ برادرشان از راه درآوردن، بردن سمت منافقا. بعد انقلابم زیاد طول نکشید گرفتن اعدامشان کردن. هیچ یادم نمره! همیشه مگم باید برادراش جواب این بچه رِ بدن. این‌جور آدمم بود توی راهپیمایی می‌آمد، اما بعداً خودشانِ نشان دادن. اینا واقعاً انقلابی نبودن.

انتشارات سوره مهر، کتاب «خانم‌های این خانه» به قلم عاطفه طالب‌پور را در ۵۲۴ صفحه و بهای ۶۴۵ هزار تومان منتشر کرده است.

منبع: قدس آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->